Over ons

Over ons

KWALITEIT SINDS 1978

Ontstaan als klein tuinbedrijf in 1978, is Ludo Dierckx inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gevraagde designers in België en Nederland. Op het gebied van outdoor living is Ludo Dierckx Tuindesign een trendsetter en richt zich op de aanleg van klassieke en moderne tuinen, binnen- en buitenzwembaden, poolhouses en algemene verbouwingen. Bij Ludo Dierckx Tuindesign staat de klant centraal en wordt er zeer zorgvuldig gekeken naar de wensen en behoeften van de klant. We vinden het belangrijk om onze klanten te leren kennen, zodat we een project op maat kunnen creëren die past bij hun identiteit, gevoel en persoonlijkheid. We create a dream,... your dream.

We streven naar een pure tuinbeleving en ons divers team van ervaren tuinarchitecten, gepassioneerde vakmannen, vaste onderaannemers én externe samenwerkingen van architecten tot interieurdesigners biedt een breed scala aan diensten, waaronder bodemonderzoek, wateranalyse, creatief tuinontwerp, perfecte aanleg en nazorg. Huis en tuin worden daardoor één geheel.

Onze werkzaamheden resulteren van eindeloze landschapstuinen, exclusieve poolhouses & bijgebouwen, zwembaden tot elegante modern-klassieke tuinen die perfect harmoniëren met de ziel van jouw woning en gezin. We hebben kennis van de verschillende hedendaagse tuinstijlen en we brengen graag vergeten schoonheid terug. We zorgen ervoor dat je van het proces kunt genieten, van idee tot nazorg. 

Wens je meer informatie of een project bespreken? Wij zijn elke werkdag tijdens kantooruren bereikbaar en ontvangen jou graag voor een vrijblijvend overleg.

Laten we kennismaken


UNIEK ONTWERP

Ontdek hoe Ludo Dierckx Tuindesign een team van tuin- en binnenhuisarchitecten heeft die elk ontwerp vanuit alle oogpunten bekijken. Wij berekenen elk detail tot in de puntjes met behulp van onze ervaren calculator en zorgen dat alle nodige vergunningen in orde zijn. Van oriëntatie van het perceel tot het soort grond en het budget van de opdrachtgever, we nemen alles in overweging om een project op maat te maken naar de wensen van de eigenaar. Laat ons jouw droomtuin realiseren!

CREATIEVE BEGELEIDING

Bij ons ontwerpbureau werkt een dynamisch team dat voortdurend bezig is met vernieuwing. Het is telkens onze missie om de klanten van begin tot einde te begeleiden in het ontwerpproces. Dit doen we aan de hand van goede opbouwende gesprekken, waardoor we de klant mee helpen dromen van the next step, bijvoorbeeld als onze klant een binnenzwembad wenst dat ook kan dienen als feest- of leefruimte, dan bieden wij de oplossing met een beweegbare bodem. Zo kunnen we al jouw wensen in één project verenigen en zorgen we voor een unieke en functionele ruimte die perfect bij jouw levensstijl past.

ALLES IN EIGEN HUIS

Realisatie is waar het om draait bij creatief bezig zijn. Bij Ludo Dierckx Tuindesign zorgen we niet alleen voor creatieve ontwerpen, maar ook voor de uitvoering ervan. Ons eigen ontwerpbureau zorgt voor een vlekkeloze coördinatie en projectopvolging, terwijl ons team van 50 ambachtelijke vaklieden en vaste onderaannemers elk project met de juiste nauwkeurigheid uitvoert. Door ons eigen machinepark voor elk type werk kunnen we uiterst accuraat en competitief werken. Zo zorgen we voor een perfecte realisatie van jouw droomtuin of -project.

INNOVATIEF

Ons dynamisch team van ontwerpers is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve technieken, materialen en producten. Voor elk project selecteren we zorgvuldig de meest geschikte materialen, of het nu gaat om verhardingsmaterialen, verlichtingsarmaturen of afwerkingen van binnenruimtes.

In samenwerking met onze (zwembad)techniekers ontwerpen we steeds duurzame en energiezuinige systemen uit voor het verwarmen van zwembaden, poolhouses & bijgebouwen. De beregeningssystemen worden telkens op maat voorzien voor de planten en gazon. In veranderende klimaatomstandigheden is het niet de bedoeling om onnodig veel water te verbruiken, maar net genoeg voor de vegetatie. Onze systemen kunnen op minuten en aantal liters ingesteld worden zodat de dosering perfect uitkomt en net genoeg water voor de planten voorziet.

TEAM

Ontdek ons getalenteerd team van tuin- en binnenhuis architecten, calculators, werkvoorbereiders, techniekers tot onze ambachtswerklieden bij Ludo Dierckx Tuindesign. Wij hebben de vaardigheden en toewijding om de perfecte tuin voor jou te creëren, van ontwerp tot aanleg en nazorg. Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde vakmensen die elk aspect van tuinontwerp, aanleg & nazorg beheersen. Door onze jarenlange expertise en de continue betrokkenheid van ons team, garanderen wij een uiterst hoge kwaliteit van elke realisatie. Ontmoet het team achter Ludo Dierckx Tuindesign en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw droomtuin te creëren.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x