WHEN INDOOR MEETS OUTDOOR LIVING

WHEN INDOOR MEETS OUTDOOR LIVING

Een veelzijdige oase van ontspanning: Het ontwerp en de realisatie van een prachtig indoor zwembad

Bij Ludo Dierckx Tuindesign hebben we een adembenemend binnenbad ontworpen en gerealiseerd, waarbij we de volledige ruimte hebben benut. Er was een wens voor een multifunctionele ruimte, die niet alleen dienst zou doen als feest- en relaxruimte, maar ook als binnenzwembad.

Om aan al deze eisen te voldoen, hebben we de vloer van het indoor zwembad voorzien van een innovatieve beweegbare bodem. Deze bodem kan op de gewenste diepte worden ingesteld, waardoor zowel volwassenen als kleinkinderen optimaal kunnen genieten van de waterpartij. Op slechts 10 minuten tijd kan de leefruimte moeiteloos worden omgetoverd tot een verfrissend binnenzwembad.

Prachtig geheel tussen indoor en outdoor

Het binnenbad is ontworpen en uitgevoerd in een minimalistische stijl, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen. De muren zijn prachtig afgewerkt met tadelakt, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het uitzicht op de parkvijver is werkelijk fenomenaal, dankzij de bijna volledig glazen wanden van de aanbouw.

Naast het binnenzwembad is er ook gedacht aan extra faciliteiten om de ontspanningservaring compleet te maken. Een moderne douche en een stoombad zijn toegevoegd, zodat je kunt genieten van ultiem comfort en welzijn.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x