STRAKKE LIJNEN IN EEN BOSRIJKE OMGEVING

STRAKKE LIJNEN IN EEN BOSRIJKE OMGEVING

Een minimalistische villa omarmt de natuurlijke pracht van het bos

Deze prachtige villa ademt een verfijnde minimalistische stijl, die naadloos overgaat in de weelderige buitenomgeving van het bos. De beplanting, bestaande uit sierlijke grassen, statige taxusstruiken en perfect gesnoeide buxushagen, creëert een harmonieus samenspel met de omringende natuur.

Het geheel wordt versterkt door de aanwezigheid van strakke waterpartijen die als spiegels dienen en het zonlicht weerkaatsen. Omringd door een terras van Italiaanse marmer, nodigen de waterpartijen uit tot contemplatie en reflectie.

Een artistieke bosrijke omgeving

Het kunstzinnige karakter van de tuin wordt versterkt door de aanwezigheid van enkele indrukwekkende kunstwerken met eenvoudige lijnen. Deze werken vullen de tuin aan zonder overweldigend te zijn, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen natuur en menselijke creatie.

Maar het zijn vooral de majestueuze, oude bomen die de tuin omarmen en een bosrijke sfeer van artistieke pracht creëren. Hun kronen strekken zich uit boven de villa en zorgen voor een natuurlijke beschutting. Het spel van licht en schaduw, dat ontstaat door de filterende bladeren, voegt een extra dimensie toe aan de rustige ambiance van de buitenomgeving.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x