RUST TUSSEN DE STADSMUREN

RUST TUSSEN DE STADSMUREN

Een slim ontworpen stadstuin: voel de rust met strategisch gepositioneerd zwembad

Bij Ludo Dierckx Tuindesign houden we van uitdagingen en het realiseren van deze stadstuin was er zeker één. We werden geconfronteerd met een specifieke eis: alle materialen moesten via de voordeur naar de tuin worden gebracht. Ondanks deze logistieke uitdaging hebben we een prachtige relaxtuin met zwembad weten te creëren die aan alle wensen van de eigenaars voldoet.

De eigenaars hadden een duidelijke droom voor ogen: een tuin waarin ze kunnen ontspannen en genieten van de rust en een verfrissend zwembad. Dit was echter geen eenvoudige opgave gezien de beperkte breedte van de tuin, die op zijn smalst slechts 6,30 meter meet. Maar dankzij ons slim ontwerp en creatieve oplossingen hebben we ervoor gezorgd dat de relaxtuin perfect in de beschikbare ruimte past.

Comfort en rust

We hebben gekozen voor een skimmerbad, dat strategisch tegen de tuinmuur is gepositioneerd. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over naast het zwembad, zodat de eigenaars kunnen genieten van een comfortabele omgeving. Zowel rond het zwembad als op het terras hebben we gebruik gemaakt van prachtige blauwe steen, waardoor een harmonieus geheel en rust ontstaat.

Bij Ludo Dierckx Tuindesign begrijpen we dat elke tuin uniek is en dat er vaak beperkingen zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Ons getalenteerde team van ontwerpers en vakmensen staat klaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken, zelfs als de ruimte beperkt is. We zetten onze creativiteit en expertise in om slimme oplossingen te vinden en een tuin te creëren die perfect past bij jouw levensstijl en wensen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x