RITMISCHE VERZOENING TUSSEN KLASSIEK EN MODERN IN DE TUIN

RITMISCHE VERZOENING TUSSEN KLASSIEK EN MODERN IN DE TUIN

Naadloze integratie van tuin en zwembad op eigentijds bouwproject

Bij Ludo Dierckx Tuindesign hebben we de kans gekregen om verder te bouwen op een prachtig eigentijds bouwproject. Met onze expertise hebben we op een strakke en harmonieuze wijze de tuin en het zwembad geïntegreerd op het perceel. Het resultaat is een adembenemende buitenruimte die perfect aansluit bij de moderne architectuur van de woning, gerealiseerd door Domus Aurea.

Een betoverende doorgang begroeid met sierlijke blauwe regen op elegante zwarte balken leidt je naar de buitenwereld. Hier word je verwelkomd door natuursteen tegels in buitenformaat, die naadloos passen binnen het wit-zwart thema van het project. Het geheel wordt versterkt door stijlvolle zwart gelakte plantenbakken, die een vleugje elegantie toevoegen aan de omgeving.

De kracht van een samenhangend geheel

Bij Ludo Dierckx Tuindesign geloven we in de kracht van een samenhangend geheel. Door de tuin en het zwembad te integreren met dezelfde esthetische principes en kleuren, creëren we een harmonieuze omgeving waarin alles op zijn plaats valt. Het resultaat is een eigentijdse buitenruimte die naadloos aansluit bij de moderne architectuur van de woning en een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt.

Onze samenwerking met Domus Aurea heeft ons in staat gesteld om onze visie en creativiteit volledig te benutten. Samen hebben we een unieke buitenruimte gecreëerd die de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek vindt.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x