HIDDEN DREAMS

HIDDEN DREAMS

Een verborgen paradijs: geniet van de harmonie tussen tuin en zwembad

De weelderige tuin vormt het decor voor deze idyllische setting. Met een combinatie van kleurrijke bloemen en planten is een weelderig landschap gecreëerd. Wandelen door de tuin voelt als een ontdekkingsreis, die leidt naar charmante zithoekjes waar je kunt genieten van privacy en sereniteit. 

Het poolhouse is een mix van elegantie en comfort. Met zijn stijlvolle architectuur en hoogwaardige afwerking is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenomgeving. De ruime lounge biedt voldoende zitplaatsen om te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. Daarnaast is er een uitgeruste buitenkeuken waar je culinaire hoogstandjes kunt bereiden en serveren aan je gasten.

Het zwembad als blikvanger

Het zwembad is het middelpunt van deze prachtige buitenruimte. Met zijn verleidelijk blauwe water nodigt het uit tot verfrissing en ontspanning. Of je nu wilt zwemmen, dobberen op een luchtbedje of gewoonweg ontspannen aan de rand van het zwembad, deze plek biedt alles wat je nodig hebt om te genieten van je eigen privézwembad.

De combinatie van de tuin, het poolhouse en het zwembad zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De grote glazen schuifdeuren van het poolhouse brengen het buitenleven naar binnen, terwijl het uitzicht op de weelderige tuin en het sprankelende zwembad een gevoel van rust en sereniteit creëert.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x