ALS EEN SPIEGEL OP HET WATER

ALS EEN SPIEGEL OP HET WATER

Een naadloze integratie van natuur en water: Het subtiel geïntegreerde buitenzwembad

Bij Ludo Dierckx Tuindesign begrijpen we de wens van onze klanten om een buitenzwembad te hebben dat harmonieus opgaat in de omgeving, zonder te veel op te vallen. Voor de eigenaars van dit prachtige domein hebben we een buitenzwembad gerealiseerd dat subtiel en elegant in de tuin is geïntegreerd.

Om ervoor te zorgen dat het buitenzwembad zo min mogelijk opvalt, hebben we de boord van het bad uitgevoerd in blauwe steen. Deze steen is zo geplaatst dat het water er permanent overheen stroomt, waardoor het lijkt alsof de boord als het ware verdwijnt in het water. Dit zorgt voor een visueel effect van naadloze integratie tussen het zwembad en de omgeving.

Een vloeiende overgang tussen water en gazon

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het gazon rondom het zwembad strak en perfect onderhouden is. Door het gazon op dezelfde hoogte te houden als het zwembad, ontstaat er een vloeiende overgang waarbij het water moeiteloos opgaat in het omliggende landschap. Dit zorgt voor een serene en evenwichtige sfeer in de tuin.

Bij Ludo Dierckx Tuindesign streven we ernaar om jouw dromen werkelijkheid te maken, zelfs als het betekent dat we creatieve oplossingen moeten bedenken om een buitenzwembad subtiel te integreren in de omgeving. Ons ervaren team staat klaar om samen met jou te werken aan een ontwerp dat niet alleen aan al jouw wensen voldoet, maar ook past bij de esthetiek van de omgeving.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x